Ann-Louise Backman

Ann-Louise Backman

leg. veterinär

Specialist inom hundens och kattens sjukdomar

Klinikägare sedan 2014. Borderterrierägande veterinär sedan 1993. Började på Djursjukhuset i Umeå 1994, blev anställd av Distriktsveterinärerna i Vännäs 1998 och emigrerade till Regiondjursjukhuset Strömsholm (nuvarande Evidensia) 2008. Åter i Umeå 2012 efter fullgjord specialistutbildning och började på Björkstadens Djurklinik samma år.

Karin Lambertsson

Karin Lambertsson

leg. veterinär

Legitimerad veterinär sedan 1993. Har hund och höns på tomten hemma. Startade min karriär som ambulerande distriktsveterinär med kor som favoritdjur. Arbetade drygt 20 år som distriktsveterinär i Vännäs och de senaste 15 åren uteslutande med hund och katt.

Matilda Vidman

Matilda Vidman

leg. veterinär

Legitimerad veterinär sedan 2012 med en Mellanpudel och en Bedlingtonterrier hemma.

Efter en mycket kort tur som ambulerande stordjursveterinär i
Piteå har jag jobbat enbart med smådjur. Från 2012 på Veterinärhuset
södra berget i Sundsvall till 2015 då gick flytten hem till Västerbotten och Distriktsveterinärerna i Vännäs innan jag anställdes på Björkstaden 2019.

______________________________________________________________________________Leg. veterinär Daniela Mirbt. Daniela har de 2 senaste åren jobbat på distriktsveterinärerna i Vännäs. Anställd på Björkstadens Djurklinik sedan maj 2020.

 

Karolina Fransson

Karolina Fransson

legitimerad djursjukskötare

Hund och-jaktintresserad fågelhundsägare med rötterna i inlandet. Anställd på Björkstadens Djurklinik sedan hösten 2004.

Elina Wirenblad

Elina Wirenblad

legitimerad djursjukskötare

Fd hästtjej som är uppvuxen på lantbruk i Vännäs. Började 2003 på Distriktsveterinärerna i Vännäs men är sedan 2015 anställd på Björkstadens Djurklinik. För tillfälligt har jag lagt ridkläderna på hyllan till förmån för familjen, husbygge och löparskorna men hoppas få tid för hästintresset igen någon dag.

Katarina Gustavsson

Katarina Gustavsson

legitimerad djursjukskötare

Är tjänstledig 2022-08-15 till 2024-01-31

Fd häst och-hundtjej som numera har ett varmt öga för katter. Började jobba på Djursjukhuset i Umeå 1989, sedan Trestads Djurklinik i några år. Flyttade norrut igen, jobbade på ridskola och startade Svidjans Ridlekis. Anställd på Björkstadens Djurklinik 2003.

Monica Åström

Monica Åström

legitimerad djursjukskötare

Häst, katt och hönsägare som började jobba 1987 på Djursjukhuset. Har sedan dess arbetat i branschen och anställdes på Björkstadens Djurklinik 2015

Annichen Larsson

Annichen Larsson

legitimerad djursjukskötare


Kattägare som tog examen från Djursjukvårdarprogrammet i Skara 2005. Har sedan dess jobbat hos Veterinär’n på Röbäck, Djurkliniken i Umeå, Reginas Veterinärklinik samt Distriktsveterinärerna i Vännäs. Anställd på Björkstadens djurklinik sedan maj 2016.

Caroline Wrede

Caroline Wrede

djurvårdare


Hästtjej sedan 1995. Tog studenten från Forslunda 2014 där jag läste djurens hälso- och sjukvård inkl grundkurs i läkemedelshantering. Har jobbat på Djurkliniken i Umeå och blev anställd på Björkstadens djurklinik januari 2017.