Ann-Louise

Ann-Louise

leg. veterinär

Specialist inom hundens och kattens sjukdomar

Klinikägare sedan 2014. Borderterrierägande veterinär sedan 1993. Började på Djursjukhuset i Umeå 1994, blev anställd av Distriktsveterinärerna i Vännäs 1998 och emigrerade till Regiondjursjukhuset Strömsholm (nuvarande Evidensia) 2008. Åter i Umeå 2012 efter fullgjord specialistutbildning och började på Björkstadens Djurklinik samma år.

Karin

Karin

leg. veterinär

Legitimerad veterinär sedan 1993. Har hund och höns på tomten hemma. Startade min karriär som ambulerande distriktsveterinär med kor som favoritdjur. Arbetade drygt 20 år som distriktsveterinär i Vännäs och de senaste 15 åren uteslutande med hund och katt.

Matilda

Matilda

leg. veterinär

Legitimerad veterinär sedan 2012 med en Mellanpudel och en Bedlingtonterrier hemma.

Efter en mycket kort tur som ambulerande stordjursveterinär i
Piteå har jag jobbat enbart med smådjur. Från 2012 på Veterinärhuset
södra berget i Sundsvall till 2015 då gick flytten hem till Västerbotten och Distriktsveterinärerna i Vännäs innan jag anställdes på Björkstaden 2019.

 

Daniela

Daniela

leg. veterinär

Legitimerad veterinär sedan 2018. Anställd på Björkstadens Djurklinik sedan 2020

Elina

Elina

legitimerad djursjukskötare

Fd hästtjej som är uppvuxen på lantbruk i Vännäs. Började 2003 på Distriktsveterinärerna i Vännäs men är sedan 2015 anställd på Björkstadens Djurklinik. För tillfälligt har jag lagt ridkläderna på hyllan till förmån för familjen, husbygge och löparskorna men hoppas få tid för hästintresset igen någon dag.

Monica

Monica

legitimerad djursjukskötare

Häst, katt och hönsägare som började jobba 1987 på Djursjukhuset. Har sedan dess arbetat i branschen och anställdes på Björkstadens Djurklinik 2015

Annichen

Annichen

legitimerad djursjukskötare

Kattägare som tog examen från Djursjukvårdarprogrammet i Skara 2005. Har sedan dess jobbat hos Veterinär’n på Röbäck, Djurkliniken i Umeå, Reginas Veterinärklinik samt Distriktsveterinärerna i Vännäs. Anställd på Björkstadens djurklinik sedan maj 2016.

Julia

Julia

legitimerad djursjukskötare

Blev legitimerad djursjukskötare sommaren 2020 och fick då ett vikariat på Björkstadens djurklinik. Var sedan föräldraledig i ett år. Jobbade därefter en kortare period på Distriktsveterinärerna Vännäs och Umåker och blev sedan anställd på Björkstadens djurklinik i augusti 2022.

Caroline

Caroline

djurvårdare nivå 3

Hästtjej sedan 1995. Tog studenten från Forslunda 2014 där jag läste djurens hälso- och sjukvård inkl grundkurs i läkemedelshantering. Jag blev anställd på Björkstadens djurklinik januari 2017.

Cornelia

Cornelia

djurvårdare nivå 2

Läste djurens hälso- och sjukvård, djur för forskningsändamål samt grundkurs i läkemedelshantering på Forslundagymnasiet. Tog studenten 2022 och började jobba på Björkstadens Djurklinik i juli samma år